(Levens-)loopbaancoaching

 

 • Profielinterview
 • Coachingstraject
 • Inspiratiecoaching

 

"In loopbaancoaching voer ik eerst een oriŽnterend gesprek en leg je daarna een plan voor een aantal coachingsbijeenkomsten voor, waarin ik zowel de inhoud als de werkwijze op je vragen en affiniteiten afstem.

Ook hierin kan ik creatieve werkvormen bieden waardoor je inzicht krijgt in je mogelijkheden en je manier van kijken naar jezelf en je situatie.

Het is ook mogelijk een gesprek aan te vragen waarin ik je persoonlijk profiel in kaart breng, dat ik ook voor je op papier kan zetten."

 


 

Profielinterview

Als je meer inzicht wilt in bijvoorbeeld één van de volgende zaken:

  • Wat je op het gebied van werk/een functie gebied te bieden hebt aan kwaliteiten en vaardigheden, welk type werk het meest bij je past.
  • Hoe je op anderen overkomt en hoe je je kan profileren, jezelf in het licht kan zetten.
  • Welke thematiek steeds terugkomt in je visie op je eigen functioneren en relaties met jezelf en anderen; welke overtuigingen op dit gebied stimulerend werken en welke belemmerend.

 

Coachingstraject

In een oriënterend gesprek inventariseren we je vragen en verlangens op het gebied van werk en werkrelaties en de plaats van werk in je leven. We stellen vast wat je kernvragen zijn en bespreken de werkwijze.

In een serie coachingsgesprekken onderzoek ik met je wat je in huis hebt, wat je belangrijk vindt in werk en loopbaan en wat je voorwaarden zijn. Verder help ik je te analyseren en te beleven wat er speelt in het krachtenveld van wat je wilt, aanvoelt en weet en wat je ervan weerhoudt om je leven/werk te richten op wat je echt wilt. Je doelen komen voort uit hoe het nu voor je is en niet uit wat je vindt dat je zou moeten doen/kunnen. Zo kun je steeds een realistische, uitdagende volgende stap zetten. Wanneer je je dan naar buiten presenteert ben je congruent met waar je (voor) staat. Door open te staan voor de pret, de pijn en het verlangen, die te ervaren zijn in de tegenwoordige tijd krijgt je bestaan waarde en zin. Je leert je te laten sturen door je impulsen van binnenuit die een natuurlijke beweging vormen voor je ontwikkeling.

 

(Levens-)loopbaanvragen kunnen zijn:

  • Hoe vind ik werk dat beter bij me past? Uitdagender, creatiever, rustiger, etc.
  • Hoe kan ik op een andere manier met collega’s omgaan die me in een bepaalde rol duwen waardoor ik niet tot mijn recht kom?
  • Hoe krijg ik meer zelfvertrouwen om echt te gaan voor mijn wensen/plannen?
  • Hoe combineer ik m’n baan en m’n gezin zodat het niet voelt of ik op elk terrein tekort schiet?
  • Hoe maak ik een nieuwe start in werk? Wat is realistisch én aantrekkelijk? Bijvoorbeeld na een ziekteproces, vanuit de WAO, met een veranderde levensstijl/minder uithoudingsvermogen.


 

Locatie

De Boventoon

Klaproos 64

3972 PZ Driebergen (regio Zeist en Utrecht)

Tel. 0343-514106

 

E-mail

E-mail: boventoon@wxs.nl


Tarieven

Het tarief voor coaching bedraagt (inclusief e-mail-begeleiding) € 80,00 per uur (excl. 19% BTW) voor bedrijven. Voor particulieren is reductie in overleg mogelijk. Een coachingsbijeenkomst duurt 1,5 uur. Voor een profielrapportage geldt een tarief van € 120,00 (excl. 19% BTW).

 


 

Inspiratiecoaching

 

 

 

Laat je inspireren door je dromen, wensen en verlangens.
Maak contact met de bron van je inspiratie; je innerlijk weten.
En breng je inspiratie tot expressie
met natuurlijk opwellend enthousiasme en authentieke kracht,
terwijl je weerstand, angsten en twijfels ziet voor wat ze zijn.

 

 

Inspiratiecoaching:
Je kunt je opgeven voor inspiratiecoaching in 2010. Met een kleine groep kijken we hoe je geïnspireerd kan raken/blijven in loopbaan en levensloop.
De groep komt waarschijnlijk één keer in de maand bij elkaar.
Ieder kan eigen vragen inbrengen.

Opzet van de avond:

 • actieve warming-up met korte bewegingsoefening of zang
 • inventarisatie vragen/opmerkingen over afgelopen tijd ten aanzien van het thema inspiratie
 • creatieve/intuïtieve opdracht om een vraag/thema uit te werken
 • terugblik
 • afsluiting met korte meditatie

Inspiratiebronnen voor mij o.a.: Julia Cameron (The Artist’s Way; vind je eigen inspiratie), Carol Adrienne (Je leven als bestemming), de Dalai Lama (Open je hart, De kunst van geluk op het werk), Byron Katie (The Work, boeken; Vier vragen die je leven veranderen, Ik heb je liefde nodig, is dat waar?), Eckhart Tolle (De kracht van het nu, Een nieuwe aarde), Deepak Chopra (De zeven spirituele wetten van succes, leven in overvloed).


De kosten zijn €250,- voor 8 bijeenkomsten, inclusief BTW.
Vrijblijvend voorgesprek mogelijk.
Voor vragen kun je me ook mailen of bellen (De Boventoon: 0343 514106).


Als je nog mensen weet die ook interesse hebbe, geef dit bericht dan s.v.p. even door.

Opgave

E-mail: boventoon@wxs.nl

 

 

Welkom

naar boven

C

o

a

c

h

i

n

g